Csavarok, klippek


Csavarok, klippek

Termékleírás

Kültéri facsavarok, valamint speciális lefogató klippek, melyeket elsősorban a teraszburkolatok rögzítéséhez ajánljuk. Nagyszilárdságú saválló, vagy porszórt önfúró csavarok, UV álló műanyag klippek.

 1. Megnevezés:UV álló műanyag klipp
  Származás: Európa
  Szín: barna

  UV álló műanyag klipp, 26*115 mm-es Thermowood rögzítéséhez. Praktikus, egyszerűen használható kis műanyag eszköz, amely megkönnyíti a kívánt Thermowood burkolat lerakását! (Figyelem, nem minden Thermowood burkolathoz használható, csak az erre alkalmas, klippes rögzítésűekhez!)

 2. Megnevezés:Kültéri facsavar
  Származás: Európa

  Leírása:

  A2, C2 nagyszilárdságú, saválló, önfúró csavar.

  Méretei:

  Átmérő Hossz
  5 mm 50 mm
  5 mm 40 mm

   

 3. Megnevezés:Kültéri facsavar - barna
  Származás: Európa

  Leírása:

  A2 porszórt barna önfúró csavar.

  Méretei:

  Átmérő Hossz
  5 mm 50 mm

   

 1. Klippek, csavarok felhasználása

  UV álló műanyag klipp felhasználása Thermowood rögzítéséhez. Praktikus, egyszerűen használható kis műanyag eszköz, amely megkönnyíti a kívánt Thermowood burkolat lerakását! (Figyelem, nem minden Thermowood burkolathoz használható, csak az erre alkalmas, nútos, klippes rögzítésűekhez!)
   
  Lerakás után alig látszik, nem szükséges magát a látható felületet felül megfúrni, nincs kiálló, zavaró csavar. Nem kell bajlódni a darabok egyenlő távolságra való lerakásával sem,  vagyis a megfelelő távolságtartással, hisz a Thermowood faanyag oldalában levő mélyedés, és maga a lefogató klip automatikusan meghatározza a lerakott darabok távolságát! Könnyű, esztétikus megoldás azoknak, akik szinte "láthatatlan", de biztonságos módszert keresnek a kívánt burkolat lerakásához. Oldalról, és nagyobb felületen szorítja le a fát, mint egy-egy csavar.

  Nagyon hasonló a felülről csavarozható teraszburkolathoz, azzal a különbséggel, hogy itt a klippet a deszka oldalába kell szorítani, és csavarral rögzíteni a párnafához.
  A hagyományos lerakással ellentétben, így a csavar fejénél az időjárás nem tudja kikezdeni a fát, ahol esetleg idővel elkopna a fa, és mozogni kezdene.

  A klippes lerakás sokkal esztétikusabb, és hosszútávon tartósabb, mint felülről rögzítve!

  klipp, klipp felhasználása, Thermowood burkolat klippel lerakva, klipp használata után,